محل تبلیغات شما

این جمله‌ها برای شما آشنا نیست؟ ای کاش ساعت‌های کاریم دست خودم بود. کاش لازم نبود برای گرفتن یک روز مرخصی از کسی درخواست کنم. چرا هر روز باید رأس ساعت 7 از خانه بیرون بروم». همه ما کم و بیش در زندگی خود حداقل به این موارد فکر کرده‌ایم و خودمان را مجبور به تحمل آن می دانیم. این در حالی است که خودمان هم می دانیم در جایگاهی که شایسته ما باشد، نیستیم. برای کارآفرین شدن، اگرچه این دلایل لازم هستند، اما کافی نمی‌باشند. شما باید توانایی‌ها و مهارت‌های دیگری را هم کسب کنید که در این جا به آن خواهیم پرداخت، اما شاید بهتر باشد قبل از آن عواملی که مانع کارآفرین شدن شما می‌شوند را با هم بررسی کنیم.
موانع کارآفرین شدن کدامند؟
به نظر شما چرا عده زیادی به دنبال کارآفرینی نیستند؟ جواب ساده است، آن‌ها نمی‌دانند موفقیت اصلاً به چه معنی است. بسیاری از ما دوست داریم که یک زندگی آرام و بدون دغدغه‌ای را پشت سر بگذاریم. یعنی تعداد ساعت‌های کاریمان مشخص باشد و بدانیم مثلاً ساعت 5 عصر که کارمان تمام شد می‌توانیم به خانه برگردیم و این که هر ماه مبلغ مشخصی دریافت کنیم تا بتوانیم با آن هزینه‌های زندگی خود را پرداخت کنیم. همین حاشیه امن باعث می‌شود که چشم ما به روی واقعیت‌ها بسته شود. 
ویژگی‌ افراد کارآفرین چیست؟
اصولاً افراد کارآفرین می‌توانند غیرممکن‌ها را در ذهن خود تصور کنند و از خودشان بپرسند چرا به جای این که کار کنم و شخص دیگری را به رویایش برسانم، خودم کسب و کاری را راه اندازی نکنم تا دیگران رویای من را برآورده کنند؟ چرا کاری را شروع نکنم که بتوانم واقعاً از آن لذت ببرم و همیشه احساس کنم که در حال تفریح کردن هستم؟ اگرچه این گفته‌ها حتماً جذاب به نظر می‌رسند، اما دلیل نمی‌شوند که شما دست به تقویت مهارت‌های مورد نیاز خود نزنید. 
مهارت‌های مورد نیاز برای کارآفرین شدن
1-دست از یادگیری برندارید
اگر شما شغل ثابتی را به مدت طولانی انجام دهید، آن قدر در آن مهارت به دست می‌آورید که دیگر نیازی به یادگیری مهارت‌های جدید در خودتان احساس نخواهید کرد. در مورد کارآفرین شدن قضیه فرق می‌کند. یعنی شما باید شروع به یادگیری کنید. به این خاطر که شاید در ابتدا هزینه لازم برای استخدام یک کارمند را نداشته باشید و بنابراین  مجبور باشید که خودتان همه کارها را انجام دهید. در این صورت مثلاً ممکن است لازم باشد نرم افزار خاصی را یاد بگیرید، یا مهارت‌های ارتباط با مشتریان، مدیریت زمان، غلبه بر استرس و غیره را خودتان بیاموزید. 
2-رؤیا پرداز و مثبت اندیش باشید
شما از همان ابتدا که می‌خواهید کسب و کاری را راه اندازی کنید، باید زندگی ایدهآلتان را تصور کنید. این که از زندگی چه می‌خواهید. شب‌ها می‌توانید قبل از خواب زمانی را صرف رؤیا پردازی کنید. در این صورت ذهن آن موقعیت را شبیه سازی کرده و همه افکار و اعمال شما ناخودآگاه به سمت آن هدف متمرکز می‌شود. در این صورت انرژی درونی شما برای تحقق آن رؤیا جمع خواهد شد. فراموش نکنید که مثبت اندیشی به معنی انتظار کشیدن برای اتفاقات مثبت نیست، چون در این صورت دیگر نمی‌توانید مشکلات را پیش بینی کرده و برای مقابله با آنها آمادگی داشته باشید. مثبت اندیشی یعنی به خودتان بگویید که در مقابله با هر مشکلی تمام تلاشتان را به کار می‌بندید و آمادگی مواجهه با آنها را دارید. در این صورت به جای این که در مقابله با مشکل به خودتان بگویید: چرا این مشکل برای من پیش آمد؟» به این فکر می‌کنید که حالا برای مقابله با آن چه کاری باید انجام دهید؟»

 

کارآفرینی
3-خود را آماده مواجهه با اتفاقات پیش بینی نشده کنید
وقتی بیزینس خود را شروع می‌کنید، برنامه ریزی دقیقی در رابطه با آن انجام می‌دهید، سعی می‌کنید تا حد ممکن همه ریسک‌ها و مشکلات را پیش بینی کنید، برای بودجه خود برنامه ریزی دقیقی انجام می‌دهید. با این حال، ممکن است اتفاقاتی در این مسیر برای شما رخ بدهد که کاملاً غیر قابل پیش بینی باشند. پس لازم است خودتان را برای هر پیشامدی آماده کنید. مثلاً اگر به کار فروشندگی در آمازون مشغول باشید، ممکن است قوانین فروشندگی یا پرداخت مالیات تغییر کند و غیره. بنابراین باید برای همه این موارد آمادگی لازم را داشته باشید. در کل کارآفرین شدن نیاز به تلاش زیادی دارد و چه بسا در مراحل اولیه ناچار باشید که ساعت‌های بیشتری نسبت به قبل کار کنید تا بعد از این که کسب و کار شما به اصطلاح روی غلتک افتاد، بتوانید ساعات کاری خود را به شکل انعطاف پذیری در بیاورید.
4-روابط بین فردی خود را تقویت کنید
اگرچه در کارآفرینی شما دیگر برای دیگران کار نمی‌کنید، اما این موضوع به معنی قطع ارتباط خود با دیگران نیست. در عوض شما باید توانایی برقراری ارتباط مؤثر با دیگران را در خود ایجاد کنید. اگرچه امروزه تقریباً هر نوع مهارتی را می‌توان از راه اینترنت یاد گرفت، اما گاهی لازم است از مهارت‌ها و توانایی‌های دیگران در کار استفاده کنید. به همین خاطر داشتن توانایی برقراری ارتباط مؤثر با دیگران می‌تواند به شما در این امر کمک کند. 
یکی از راه‌های کسب ثروت، کارآفرینی است. فروش کالای فیزیکی در وبسایت آمازون هم از جمله مشاغلی است که شما را از فاکتورهای زمان و مکان فارغ می‌کند. به علاوه شما می‌توانید محصول مورد نظر خود را بفروشید و از تجربه‌ها و اطلاعاتی که درباره آن دارید برای انتخاب درست محصول استفاده کنید. 

منبع: ezzatkhah.com/business

4 تصمیمی که زندگی من را عوض کرد

چگونه آمازون دنیای صنعت را تغییر داد؟

استفاده آمازون از هواپیماهای بدون سرنشین برای تحویل سفارشات

کار ,کارآفرین ,لازم ,خودتان ,دیگران ,کاری ,در این ,خود را ,این صورت ,این که ,پیش بینی ,توانایی برقراری ارتباط

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خوابی درهیاهو